Startside Op Feedback Indhold Søg

Bedrag

 

Startside
Op

, 

Man kan bedrages på mange måder.Man kan bedrages ved at tro det usande, men man bedrages også ved ikke at tro det sande,- Og hvilket bedrag er vel det farligste ?

Søren Kierkegaard 1813-55

I 1998 faldt de sidste brikker på plads i mit puslespil om mit forslag til en mening med livet.

Dét beskriver jeg i bogen, samtidigt med at jeg anviser måder at komme videre på, når Kristendommen falder omkuld, for det er jo ikke alt, der er forkert i Det nye Testamente, man har blot plukket, ændret og redigeret, så det passede til det billede, kirkefædrene ønskede at fastholde folk i.

Følelserne og tankerne, som folk har haft er dét fundament som troen har forladt sig på og de er sande - det kan man ikke tage fra folk, dét der er synd er, at man tilbeder en person, i stedet for at lære fundamentet for dét han stod for - og selv anvende dét.

Så religionen har kun givet os det ene ben at stå på, og så har vi måttet støtte os til kirken, i stedet for det andet ben.

Misforstå mig ikke, jeg er ikke modstander af kirken, som sådan, jeg er modstander af et system, der har holdt os i stram snor, for at vi kan opnå en "frelse", som vi kun selv kan gøre noget ved, hvis vi ved hvordan.

Og dén viden har kirken holdt for sig selv, hvilket er foragteligt.

I bogen beskriver jeg den tvivl, der opstod hos pastor Sauniere i Rennes-le-Chateâu, da han fandt sin hemmelighed.

Jeg er udmærket klar over at hele historien er forsøgt afblæst og afdramatiseret, hvilket var at forvente, da man ikke ustraffet kan angribe Katolicismen og Kristendommen - og forvente at kirken blot stiltiende ville se til - eller det tror du måske ?

Bogen koster 100,- dkk, fylder 114 A4-sider og frem mailes efter jeg har modtaget din betaling.

Venligst overfør beløbet til Kto. 9682 0000059064

Og husk at oplyse dit navn.

Formular til bestilling af bogen "Bedrag"

Navn

Adresse

E-mail

Telefon

 

 

Startside ] Op ]

Send e-mail til kim_friis@mail.tele.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.
Senest opdateret: 24. januar 2007