Startside Feedback Indhold Søg

Jeg tilbyder ...

 

Startside
Astrologi
Foredrag
Bedrag

... at beregne, korrigere og tyde dit horoskop og/eller

... at udføre en sammenligning og tydning af dit og din partners horoskoper, og/eller

... at beregne og tyde det kommende år for dig personligt, forudsat du har de nødvendige oplysninger

... at holde foredrag om respektive emner

Astrologi

... er i dag en forfulgt og forkætret videnskab, der tidligere (Newton, Thyco Brahe) var højt rangerende også i vores vestlige del af verden.

I sit horoskop får man at vide, hvilke muligheder, der tegnede sig ved fødslen, men om man vil følge dem er individuelt - man har altid sin frie vilje til at vælge vejen ...

Foredrag

I forskellige foredrag vil jeg forsøge at fortælle om den viden og erfaring jeg har opnået i mit liv. Fra jeg var dreng har jeg søgt efter vise mennesker, dengang troede jeg at ældre mennesker måtte være vise og mætte af dage, men det er ikke sådan jeg møder dem i dagligdagen, snarere er de fleste utilfredse, sure og i tidsnød, hvorfor mon ... ?

Så jeg opfatter efterhånden mig selv som vis, men det er længe siden man kunne leve af at være vismand, medmindre man er økonomisk vismand ;-)

Alligevel vil jeg nødigt herfra uden i det mindste at tilbyde min indsigt til andre - og det være hermed gjort.

 

Min bog

Jeg har altid været foran, måske på grund af min Sol i konjunktion med Uranus, i 11'te hus, der giver en lynende og pludselig indsigt i næsten, hvad jeg måtte vælge.

Naturligvis lyder det mærkeligt, men har jeg et vigtigt problem, som jeg søger at løse, dukker løsningen eller oplysninger der fører til løsningen, pludseligt op - og problemet er løst.

Samtidigt har jeg Jupiter i sit eget tegn, Skytten, i 5te hus, hvilket betyder at mine produkter er begunstiget i særlig grad, så jeg skrev faktisk en bog for nogle år siden (1998) om problematikken, der ligger til grund for "Da Vinci Mysteriet". Samtidigt præsenterer jeg, hvad der evt. kunne dyrkes, når kristendommen falder bort.

 

 

Startside ] Astrologi ] Foredrag ] Bedrag ]

Send e-mail til kim_friis@mail.tele.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.
Senest opdateret: 23. januar 2007