Startside Op Feedback Indhold Søg

Tidsaldre

 

Startside
Op

Vandbæreren, malet af Johfra

Vi er alle klar over at vi er på vej ind i Vandbærerens Tidsalder, men hvad betyder det?

Vi skifter Tidsalder for ca. hvert 2000 år og hvis vi lige tænker lidt tilbage, så var

Tyrens Tidsalder, kodeord "Jeg har" fra ca. 4000 - 2000 f.Kr. kendt mere som den Minoiske periode, hvor Poseidon havde indgivet kong Minos' hustru Pasifaë en unormal kærlighed til en tyr, hvoraf frugten blev Minotauros, uhyret i Labyrinten på Kreta, halvt menneske og halvt Tyr. Ligeledes fandt tyrelege sted, hvor unge adrætte gymnaster sprang hen over ryggen på tyrene, som en slags leg.

Vædderens tidsalder, kodeord "Jeg er" fra ca. 2000 - 0, hvor det var Rom og Ægypten, der var i førersædet, hvilket tydeligt ses på tempeludsmykninger og ofringer, hvor tempelpræster spåede i vædderens indvolde.

Fiskenes Tidsalder, kodeord "Jeg tror" fra 0 - 2000 e. Kr. hvor disciplene var fiskere, kristus symbolet blev en fisk og hvor troen hele tiden har været fremherskende, til

Vandbærerens Tidsalder, kodeord "Jeg ved" 2000 - 4000 e.Kr, hvor alene kodeordet indikerer voldsomme ændringer.

Astrologien hævder at der 10 år før et 2000 årskift og 10 år efter vil ske drastiske ændringer. I begyndelsen på det fysiske plan, folkeoprør og krige henigennem opgør med regeringer, svindel og bedrag afsluttende med et sindets oprør, der er startet smukt med "Ringenes Herre", "Harry Potter" og "Da Vinci Mysteriet" - og hvornår var det lige at muren i Berlin afsluttede den kolde krig, med folkeoprør til følge ? - i 1989

Hvad vil tiden så bringe ?

Hvis tusindårsriget siger nogen noget, hvor drømme bliver til vished og jorden bliver et paradisisk sted at leve, i fred og kærlighed, så er det, hvad vi kan vente os. Børn, der fødes nu er endnu mere sensitive end vi har set dem før og de vil i høj grad medvirke til de kommende ændringer.

Vores hidtidige tro, i alle henseender, vil ændres til viden, selv videnskabsfolk vil blive klogere, selvom de næppe selv tror det er muligt.

 

Startside ] Op ]

Send e-mail til kim_friis@mail.tele.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.
Senest opdateret: 24. januar 2007